Statybinės medžiagos

UAB „AREVIVA“ Senamiesčio g. 102 b, II korpusas, Panevėžys Tel. Nr. +370 640 40471 Darbo laikas I-V 08:00-17:00 VI 09:00-14:00

Sakret Jau daugiau nei 75-rius metus yra žinomas SAKRET vardas, užimantis aukštą vietą garsiausių statybinių mišinių gamintojų tarpe, ir vertinamas kaip greitą ir kokybišką statybos proceso rezultatą užtikrinančių sprendimų kūrėjas. Šį vardą turinčios įmonės daugelyje šalių gamina ilgalaikėje praktikoje patikrintus ir patikimumą užsitarnavusius statybinius mišinius, bei nuolat vykdo naujų idėjų, galinčių pakelti statybos produktų kokybės ir technologijų pritaikomumo lygį, paieškas.
Penosil Aukšti gaminių kokybės reikalavimai, mobilus aptarnavimas, plečiamas asortimentas ir pastovus progresas – PENOSIL sėkmės garantas. Didelio asortimento ir geros kokybės PENOSIL gaminiai tinka ir statybininkams profesionalams, ir kitiems užsiimantiems statybos darbais. PENOSIL gaminiai parduodami 50-je valstybių visame pasaulyje.
Tikkurila Tikkurila tiekia vartotojams, profesionaliems klientams bei pramonės atstovams praktiškus ir ekologiškai subalansuotus sprendimus paviršiams apsaugoti ir dekoruoti. Tikkurila – stiprus regioninis rinkos veikėjas, siekiantis tapti pirmaujančiu dažų gamintoju Šiaurės regione ir Rytų Europoje, įskaitant Rusiją.
vc_logo-297x300 Dažai vidaus ir išorės darbams. Su VIVA COLOR dažyti lengva, o pasirinkti tinkamą produktą – paprasta. Nudažyti paviršiai išlieka gražūs ne vienerius metus.
kreisel-logo  

Statybų srityje vienu iš svarbiausių firmos kozirių yra aukščiausios kokybės gaminiai ir paslaugos. Kokybė – tai ne tik visų gaminiams keliamų reikalavimų atitikimas, kokybę liudijančių sertifikatų ir aprobavimo gavimas, bet ir nuolatinis įvairių produktų tikrinimas, laboratorinė bei techninė kontrolė. Aukščiausios kokybės mūsų gaminiai – tai KREISEL firmos vizitinė kortelė.

Tyrolit TYROLIT yra pirmaujantis pasaulyje abrazyvinių pjovimo ir šlifavimo medžiagų bei įrankių, skirtų statybai, darbui su metalu, stiklu ir akmeniu, gamintojas. Nuo 1919 metų šeimos valdoma bendrovė, priklausanti SWAROVSKI įmonių grupei, yra įsikūrusi Schwaz mieste Austrijoje. Bendrovė turi 27 gamybinius padalinius 12-oje pasaulio šalių, kuriose dirba daugiau kaip 4.500 darbuotojų. Bendrovė nuolat plečia nuosavų klientų aptarnavimo padalinių bei prekybos partnerių tinklą visame pasaulyje.
 Kiilto KIILTO OY gaminamą produkciją sudaro klijai, glaistai, lipnūs korektoriai, hermetikai, lakai parketui, hidroizoliacinės medžiagos ir įvairių dangų priežiūros priemonės.
Kiilto kokybės sistema atitinka ISO-9001 standartą. Kokybės sistema apima gamybos plėtimo,  marketingo, žaliavų atrankos, sandėliavimo bei klientų aptarnavimo sritis. Kokybės sistema taip pat atitinka ir ISO-14001 standarto aplinkos apsaugos sistemą.
Kiilto produkcija saugi tiek ją gaminančiam personalui, tiek ir supančiai aplinkai. Net 98 % gaminamos produkcijos yra nekenksminga sveikatai – sudėtyje neturi skiediklių.
 Mitto Šiuolaikiniai vidaus ir išorės statybos darbai neįsivaizduojami be sausųjų statybinių mišinių. Sausieji statybiniai mišiniai – tai gamykloje darbui paruošti miltelių pavidalo mišiniai, kuriuos prieš naudojimą tereikia sumaišyti su vandeniu. „MITTO“ statybiniai mišiniai atitinka visus kokybiškiems statybiniams mišiniams keliamus reikalavimus bei yra vienas sparčiausiai augančių produktų mišinių rinkoje.
Naudojant „MITTO“ sausuosius statybinius mišinius gaunamas tobulas tinkuojamas ar lyginamas paviršius. Platus mišinių pasirinkimas suteikia galimybę konkretiems darbams naudoti reikiamą produktą, taip sumažinant bendrą statybos darbų kainą. Taigi su „MITTO“ statybiniais mišiniais Jums bus ne tik paprasta ir efektyvu dirbti, bet ir neabejotinai pasieksite puikius rezultatus.
 Arko Silikatiniai blokai Arko – tai dirbtinis akmuo, pagamintas tik iš natūralių, gamtoje randamų žaliavų: kalkių, smėlio ir vandens. Silikatiniai blokeliai išsiskiria iš kitų statybinių medžiagų ekologiškumu ir dideliu tankiu.
 Fartools Far Grupė susikūrė 1991 m. Far Tools produkcija yra gerai žinoma ne tik daugelio Europos šalių tokių kaip Prancūzija, Ispanija, Kinija, Belgija, Italija, bet ir Australijos, Brazilijos, Afrikos profesionalams. Far Tools specializuojasi kuriant ir gaminant elektrinius įrankius.
 ANZA_svart  

Aukštos kokybės įrankiai skirti tam, kad Jūsų dažymo darbai būtų atlikti lengvai ir nepriekaištingai. Platų produktų asortimentą sudaro įvairios rūšies teptukai, voleliai, glaistymo ir kt. įrankiai.ANZA produktai kuriami pagal naujausias technologijas, siekiant kuo efektyviau panaudoti žaliavas ir išpildyti visus dažytojų lūkesčius.  Tai kokybės neprarandantys daugkartinio naudojimo įrankiai.

 

 NIKO logo NIKO kaminai, tai Vokietijos kompanijos keramikiniai kaminai, atitinkantys aukščiausius kokybės reikalavimus, turintys visus reikalingus ES sertifikatus, deklaracijas, CE žymėjimus.
Kaminas yra technologiškai ištobulintas, patikimas, lengvai montuojamas. Ypatingas dėmesys skiriamas saugumui. NIKO kaminai atlaiko suodžių gaisrą net iki 90 min., tai neginčijamai patvirtina užsienio nepriklausomų laboratorinių tyrimų-bandymų protokolai.
Gamintojas keramikiniams kaminams nustato 60 metų garantiją.
Plati produkcijos pasiūla yra vienas iš šios kompanijos privalumų. Kaminai gali būti įvairaus diametro, vieno arba dviejų dūmų kanalų, su ventiliacijos kanalais ar be jų ir t.t. Didžiulis asortimentas reiškia, kad išsirinkti sau tinkantį kaminą gali kiekvieno namo savininkas
Makita_Logo.svg  

Makita – tai profesionalams skirtų aukštos ir vidutinės klasės elektrinių ir benzininių įrankių gamintojas, rinkoje veikiantis nuo 1915 m. Savo asortimentą, kurį nuolat tobulina ir atnaujina, Makita šiuo metu yra išplėtusi iki 2000 skirtingų įrankių, neskaitant jiems skirtų priedų.
Makitos būstinė įsikūrusi Japonijoje. Šio gamintojo fabrikai yra ne tik Japonijoje, bet ir JAV, Kinijoje, Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Rumunijoje, Brazilijoje.

titebond-klijai-geriausi-medienos-klijai Klijai “Titebond Original” yra medienos pramonės standartas. Turi stiprų pirminį lipnumą ir greitai džiūsta. Tokios savybės sutrumpina klijuojamos medienos suspaudimo laiką. Klijai sukuria sujungimą stipresnį už pačią medieną. Puikiai šlifuojami ir nedaro įtakos tolimesnėms dangoms. Klijai “Titebond Original” padės bet kokiems staliams pasiekti maksimaliai profesionalius rezultatus. Tai idealūs klijai medienai, medienos plaušo plokštėms, drožlių plokštėms, odai, audiniams ir kitoms porėtoms medžiagoms. Klijus “Titebond Original” labai paprasta naudoti. Jie yra netoksiški ir kol neišdžiuve, gerai nusivalo vandeniu.
blue-dolphin-tapes-logo Profesionalios lipniosios dažymo juostos.